Upoznaj GRBU

Najefikasniju kašiku na svetu!

NAŠI PROIZVODI

GRBA

Sa "Grbom" se može pecati gotovo sve, od pastrmke, klena, bucova, štuke, soma, smuđa... Potrebno je samo imati pravu veličinu varalice i jedna nova, nezaboravna ribolovačka avantura Vam stoji na raspolaganju. Bilo da lovite na rečnim potocima, dunavskim dubinama, jezeru ili možda nekoj bari, "Grba" je pravi izbor, jer je ova varalica odavno postala klasik kada je ribolov u pitanju..

SPINNER ROUND

Spinner Round se proizvodi u četiri razičite veličine (gramaže) i devet moderno dizajniranih kolora. Koristimo nekoliko tipova nalepnica, kao što su specijalne 3d mozaik nalepnice i nalepnice sa posebnim bojama, koje su najatraktivnije za ribolov. Kvalitet završne obrade je na najvišem nivou.

SPINNER LONG

Spinner Long se proizvodi u pet razičitih veličina (gramaža) i pet moderno dizajniranih kolora. Koristimo spcijalne 3d mozaik metalne nalepnice u pet najatraktivnijih boja za ribolov. Kvalitet završne obrade je na najvišem nivou.

ORKA FISHING LURES

Predstavljamo vam različite modele,boje i veličine proizvoda razvijenih od strane kompanije Orka. Orka vam nudi varalice široke primene i varalice dizajnirane za ribolov određenih vrsta riba.Raznolik spektar oblika, boja i velicina u kombinaciji sa raznim vrstama vibracije, od vibracije visoke frekvencije do vibracije niske frekvencije i različitom akcijom pokreta repa.Varalice namenjene za neprohodne terene,varalice namenjene za mutnu ili bistru vodu i mnogo toga drugog.. Izaberite Vašu varalicu i priuštite sebi ribolov vašeg zivota.

VESTI

DIKOM NA AMAZONU

Želimo da iskoristimo ovu priliku i da obradujemo naše verne pratioce sa sjanim fotkama iz Amzona, Brazil. Amazon je karakterističan po svojoj divljoj prirodi kao i neobičnim vrstama životinjskog sveta. Priroda Amazona je veoma opasna ali se nama veoma isplaltilo. Imali smo sreće da su nam vremesnki uslovi odlično služili pa smo zabeležili nekoliko strašnih trofeja poput crne pirane i traire. Sve sa našim novim spinerima SPINNER LONG u fluo zelenoj boji, i naravano sa našom 3d crvenom neprevazidjenom GRBA-om.  

NOVI PROIZVODI!

Potrudili smo se da Vas obradujemo novom paletom proizvoda iz našeg asortimana. Iz DIKOM-a dolaze nove leptiraste varalice u dva izdanja ''SPINNER ROUND'' i ''SPINNER LONG'' u nekoliko različitih gramaža i veličina, kao i mnoštvo modernih i interesantnih dezena.

LOV NA PASTRMKU - ISLAND

Stigao nam je lep pozdrav sa Islanda od našeg prijatelja, gdin. Migel Sanz, i ovom prilikom mu se mnogo zahvaljujemo. Testirali smo GRBU u lovu na smedju(potočnu) i morsku pastrmku, gde se GRBA još jednom pokazala kao jedna od najlovnijih kašika ikad, i dokazala svoj čuveni rad. U lovu na smedju pastrmku koristili smo GRBU #5(22g), dok smo morsku pastrmku ulovili na GRBA#3(11g), oba ulova bila su oko 2kg. Šta reći, nego da GRBA osvaja svet!

GRBA U AKCIJI!

Potrudili smo se da prezentujemo vizuelno kretanje naše varalice GRBA. Za tu priliku koristili smo vodeni tunel sa konstantnim protokom vode ujednačene brzine, i pokušali da se približimo realnim uslovima ribolova. Sa zadovoljstvom, i željom da našim prijateljima i sardnicaima dočaramo i što bolje prikažemo čuveni rad Grbe. Uživajte!!!

O NAMA

Kompanija "DIKOM" d.o.o. je osnovana 2001. godine. Od 2011. godine bavimo se proizvodnjom opreme za sportski ribolov.


Glavni atribut u paleti naših proizvoda je čuvena kašika Grba, brend dobro poznat ribolovcima. Ono sto nas čini posebnim i preporučuje za saradnju je proizvodnja jedinstvenih varalica od vrhunskih materijala, kvalitetna završna obrada, moderan dizajn i pakovanje proizvoda.


Varalice karakteriše ubitačna vibracija, dok je njihova lovnost daleko dokazana. Naš stručni tim se pobrinuo da kvalitet proizvoda bude ujednačen i uvek na istom nivou. Posvećeni smo cilju da ribolovci budu zadovoljni našim proizvodom, i da im omogućimo uzbudljiviji i uspešniji lov.

DIKOM d.o.o.

21400 Backa Palanka, Serbia

Email: dikom.bp@gmail.com
Tel:021 751095 Mob:+381 63 506125 EN/DE:+49 176 32230487

Thanks, we will contact you soon!